No Vull Pagar

dimecres, 5 de setembre de 2012

Novullpagar massiu per l'11S2012

El proper 11 de Setembre tots els que anem a Barcelona a lluitar, fem un novullpagar massiu a tots els peatges.

Aquests peatges financien la resta d'infraestructures d'Espanya i TAMBÉ LA BUTXACA DELS NOSTRES POLÍTICS!!!!! no només ens absorbeix Espanya, els responssables també els tenim a casa!!!
 
Esdeveniment al Facebook: http://www.facebook.com/events/437466356294732/ 
Plataforma Ciutadana Novullpagar.cat
 

3 comentaris:

 1. Fer un #novullpagar impediria l'arribada de milers de milers de manifestants que vindran de tots els racons de Catalunya, no és un dia adequat per fer-lo

  ResponElimina
 2. Es tracta de demostrar un dia com aquest el greuge que patim i que no en volem patir més. Per això volem la independència.

  ResponElimina
 3. Com s'ha vist, Abertis augmenta el nombre de cobradors als peatges i pot engolir totes les incidències. Cap problema amb els #novullpagar, i s'en van fer molts. El més important de tots aquest:

  1100 autocars passant per autopistes de peatges son uns 2200 peatges pagats, però representen el #novullpagar més gran que hem fet mai. Mireu com ho veig jo:

  Cada autocar representa uns 16 vehicles a 3 persones cada vehicle. Per tant:
  1100x16x2= 35.200 peatges que no es van pagar aquell dia.

  La organització dels autocars ha estat un èxit i una acció clara de que la gent, si pot, opta pel transport públic, i si els vehicles +3 VAO tenen descompte, els autocars haurien de tenir els peatges gratuïts per fomentar l'ús del transport públic.

  SALUT I INDEPENDÈNCIA!!

  ResponElimina