No Vull Pagar

dijous, 3 de maig de 2012

12 comentaris:

 1. La meva resposta:

  Benvolgut senyor Joan,

  Gràcies per la seva resposta. Les campanyes ciutadanes s'inicien precisament perquè políticament no s'han assolit demandes ciutadanes llargament reclamades. El que s'hauria de fer políticament és donar suport al poble ja que és el poble qui legitima amb el seu vot als polítics. Entenc que si els polítics no ens escolten estan traïnt el poble i en conseqüència el principi fundacional d'una democràcia.
  Espero, doncs, que la Generalitat de Catalunya faci honor al seu nom i a la seva història.

  Cordialment,


  Jaume Pujadas i Codony

  ResponElimina
 2. Negociar un preu menys abussiu seria cosa de Generalitat i les empreses de l'AP7 i les autonòmiques. Aqui no val la proclama de que Madrid ens roba, en tot cas serien els propietaris de les concessions curiosament prollongades i que son la Caixa i altres de Catalunya, no d'Espanya.

  ResponElimina
 3. El nostre president té una visió de la situació completament oposada a la realitat.

  La campanya #novullpagar no està dirigida contra cap empresa privada concessionària d'autopistes. És una campanya que simplement promociona que els ciutadans ens neguem a pagar una quantitat que els reclamen indegudament.

  Qui deu el que les empreses concessionàries reclamen és l'estat espanyol que a Espanya ha fet autopistes lliures provocant una situació de discriminació vers Catalunya. Per tant, és l'estat espanyol qui ha de pagar aquestes autopistes de la colònia igual com paga les de la metròpoli.

  Per tant, el que ha de fer el president és enviar a les empreses concessionàries una carta explicant-los que entén perfectament que vulguin lucrar-se amb les inversions que en el seu dia varen fer al nostre país. Que hi estan en el seu dret però que el que no poden fer és reclamar aquests diners a persones que no hi tenen res a veure amb aquest afer. Que facin el favor de desmuntar els peatges il·legals que entorpeixen la circulació a les nostres autopistes i que reclamin a l'estat espanyol els diners que els deu en base als contractes que varen signar en el seu dia.

  No dubto que el president obeint les ordres del poble al que te obligació de servir, així ho farà. I si aquestes empreses persisteixen en la seva actitud d'entorpir el trànsit amb peatges il·legals els imposarà les corresponents sancions administratives.

  ResponElimina
 4. La solució és a les vostres mans i no és més culpable l' Estat espanyol del mal finançament que vosaltres que us ho miru i no feu res per solucionar un fet que ja és evident a ulls de tothom

  ResponElimina
 5. No si quan no es vol veure, no veus. Benvolgut senyor. No es preocpi per les empreses privades perque quan esitguin a puntet de tancar, les rescataran, com han fet amb el bancs. I sino es aixi us la repartireu entre el vostre amiguets.

  No vingueu amb que es culpa de l'Estat. Que ja som grandets per l'amor de Deu. Dimitiu d'una vegada LLADRES!!!!

  ResponElimina
 6. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 7. I els peatges a l'ombra també son cosa de l'estat?

  Una mica de respecte al ciutadà !

  ResponElimina
 8. hemerotecas: 1998, "Pujol defiende la prolongación de las concesiones a Acesa para bajar peajes" t.co/Itbxp47M


  ESTATUT D'AUTONOMIA DE CATALUNYA. ASPECTES TERRITORIALS

  D’altra banda, l’article 140.5 EAC atribueix a la Generalitat la competència exclusiva «sobre la seva xarxa viària en tot l'àmbit territorial de Catalunya, i també la participació en la gestió de la xarxa de l’Estat a Catalunya, d’acord amb el que estableix la normativa estatal». El Tribunal entén que la normativa estatal ha de ser la que determini finalment si és procedent o no aquesta participació i n’ha d’establir, si escau, la modalitat i abast. El
  mateix es diu en relació amb l’article 117.2 EAC sobre competències d’execució de la Generalitat sobre el domini públic hidràulic i les obres d’interès general.

  ResponElimina
 9. No vingueu amb que es culpa de l'Estat...

  http://glamboy69.wordpress.com/2012/04/28/novullpagar-la-veritat-sobre-les-autopistes-de-ciu-abertis/

  ResponElimina
 10. Insto al president de la Generalitat, el MH Artur Mas a fer un #no vull pagar, fins llavors que se n'abstingui de parlar de autogovern o independencia.

  ResponElimina
 11. Bona tarda MH Sr. Artur Mas,

  Vostè porta molts mesos dient i reclamant els diners que desde l'Estat deuen i no volen pagar a Catalunya.
  I diu que ens trobem davant d'un greuge comparatiu que em de sol·lucionar amb l'Estat Espanyol.

  Em podria explicar doncs, perque CIU VA PROPOSAR I VOTAR A FAVOR DE RESCATAR Y COMPENSAR A LES CONCESSIONÀRIES DE LES AUTOPISTES DE MADRID??

  Jo li explico: Els 759 millions d'euros que vostè no para de reclamar a l'Estat, aniràn directes a la Generalitat i per tant vostès en faràn el que voldràn , però els peatges els paguem els ciutadans de les nostres butxaques, és per això que una cosa li importa i l'altra no.

  He estat tota la vida votant de CIU, però aquest ha estat l'ultim cop, no puc explicar amb paraules lo deçebuda que estic, així que els hi faré saber amb les meves accions i espero que TOTS ELS CATALANS TAMBÉ!!

  Gràcies.

  ResponElimina
 12. Miri Sr. Vidal, n'estic realment tip de que s'utilitzi l'estat espanyol per camuflar els interessos interns que vostès tenen en tot el tema peatges/autopistes/Abertis/la Caixa... és realment trist haver d'escoltar sempre la mateixa demagògia, i que generin més conflictes Catalunya vs. Espanya ( k ja n'hi ha prou...) alimentant un odi mutu que l'únic que aconsegueix és camuflar el centralisme intern que patim en aquest país, Catalunya.
  El problema dels peatges no té res a veure amb Espanya, si us plau, crec que els paguem un sou prou abundant com perquè parlin amb propietat i coneixement de causa, i no enredin més al poble, que ja no cola, i se'ls comença a veure el "plumero", com diuen al país veí...

  ResponElimina